• E-pood
  • GIUSEPPE GIUSTI
  • RETSEPTID
  • UUDISED
  • Giuseppe Giusti tooted
  • KONTAKT


RETSEPTID

  • Lõhe tartar avokaado ja laimiga
  • Viilutatud veisesteik rukolapadjal, Parmigiano laastude ja balsamicoga
  • Peedisalat punaste marjade ja juustupallidega
    /
  • RETSEPTID
  • /
  • Viilutatud veisesteik rukolapadjal, Parmigiano laastude ja balsamicoga

Viilutatud veisesteik rukolapadjal, Parmigiano laastude ja balsamico glasuuriga

KOOSTISOSAD

(2 portsjonit)

  • 1 veisefileetükk (sirloin), u 600 g, paksus 3–4 cm

  • 2 spl extra virgin oliiviõli

  • 1 spl meresoola

  • Rukola

  • Extra virgin oliiviõli (serveerimiseks)

  • Sool ja pipar

  • Parmigiano Reggiano

  • Giusti 3 kuldmedaliga Modena palsamiäädikas


VALMISTAMINE JA LIHA KÜPSETAMINE

  • Võta liha toatemperatuurile vähemalt 30 minutit enne küpsetamist.

  • Kuumuta grillpann pliidil. Määri liha korralikult õliga ja puista peale meresoola.

  • Aseta liha kuumale pannile ja küpseta umbes 2 minutit mõlemalt poolt.

  • Tõsta liha lõikelauale, kata fooliumiga ja lase puhata 5 minutit.


SERVEERIMINE

  • Laota rukola serveerimistaldrikule ning maitsesta oliiviõli, soola ja pipraga.

  • Lõika steik umbes 2 cm paksusteks viiludeks ja aseta need rukolale.

  • Viili Parmigiano Reggiano juustulaaste liha peale.

  • Nirista kõige peale Giusti 3 Gold Medals palsamiäädikat.


pood@vinonobile.ee  +372 53444903   Müügi- ja tagastustingimused
  • E-pood
  • GIUSEPPE GIUSTI
  • RETSEPTID
    • Lõhe tartar avokaado ja laimiga
    • Viilutatud veisesteik rukolapadjal, Parmigiano laastude ja balsamicoga
    • Peedisalat punaste marjade ja juustupallidega
  • UUDISED
  • Giuseppe Giusti tooted
    • Historical collection
    • Family reserve
    • Condiments
    • Sweet&Sour condiments
    • Gourmet condiments
    • Kinkekomplektid
  • KONTAKT