Viilutatud veisesteik rukolapadjal, Parmigiano laastude ja balsamico glasuuriga
KOOSTISOSAD
(2 portsjonit)
1 veisefileetükk (sirloin), u 600 g, paksus 3–4 cm
2 spl extra virgin oliiviõli
1 spl meresoola
Rukola
Extra virgin oliiviõli (serveerimiseks)
Sool ja pipar
Parmigiano Reggiano
Giusti 3 kuldmedaliga Modena palsamiäädikas
VALMISTAMINE JA LIHA KÜPSETAMINE
Võta liha toatemperatuurile vähemalt 30 minutit enne küpsetamist.
Kuumuta grillpann pliidil. Määri liha korralikult õliga ja puista peale meresoola.
Aseta liha kuumale pannile ja küpseta umbes 2 minutit mõlemalt poolt.
Tõsta liha lõikelauale, kata fooliumiga ja lase puhata 5 minutit.
SERVEERIMINE
Laota rukola serveerimistaldrikule ning maitsesta oliiviõli, soola ja pipraga.
Lõika steik umbes 2 cm paksusteks viiludeks ja aseta need rukolale.
Viili Parmigiano Reggiano juustulaaste liha peale.
Nirista kõige peale Giusti 3 Gold Medals palsamiäädikat.