Peedisalat punaste marjade ja magusate juustupallidega
4 portsjonit
KOOSTISOSAD
100 g toorjuustu
100 g Ricotta Romana (kuiv)
50 g peensuhkrut
1 sidruni koor ja mahl
1 töötlemata laim
Hakitud pistaatsiapähklid
Hakitud sarapuupähklid
100 g vaarikaid
100 g maasikaid
100 g mustikaid
100 g põldmarju
1 keedetud peet
Mündilehed
4 spl tuhksuhkrut
Giusti 3 kuldmedaliga Modena palsamiäädikas
JUUSTU VALMISTAMINE
Sega spaatli abil omavahel toorjuust ja läbi sõela pressitud Ricotta.
Lisa peensuhkur ja riivitud sidrunikoor ning sega ühtlaseks massiks.
Tõsta segu pritskotti ja hoia külmkapis kuni serveerimiseni.
MARJADE JA PÄHKLITE ETTEVALMISTUS
Pese ja kuivata marjad.
Tükelda keedetud peet.
Aseta pestud ja kuivatatud punased marjad serveerimistaldrikule ja lisa juurde peeditükid.
Tõsta hakitud pistaatsiapähklid ühte väikesesse kaussi ja sarapuupähklid teise.
JUUSTUPALLIDE VALMISTAMINE
Pigista pritskotist väikesed juustupallid kaussidesse ja veereta neid hakkpähklites.
Aseta valminud juustupallid marjade peale.
SALATI VIIMISTLUS
Valmista palsamiäädika glasuur: sega sidrunimahl tuhksuhkruga.
Sega hoolikalt ning lisa paar tilka Giusti 3 Gold Medals palsamiäädikat.
Nirista saadud glasuur salatile vastavalt maitsele.
Kaunista värskete mündilehtede ja laimiviiludega.