• E-pood
  • GIUSEPPE GIUSTI
  • RETSEPTID
  • UUDISED
  • Giuseppe Giusti tooted
  • KONTAKT


RETSEPTID

  • Lõhe tartar avokaado ja laimiga
  • Viilutatud veisesteik rukolapadjal, Parmigiano laastude ja balsamicoga
  • Peedisalat punaste marjade ja juustupallidega
    /
  • RETSEPTID
  • /
  • Lõhe tartar avokaado ja laimiga
  • 200 g värsket lõhet (varem sügavkülmutatud ohutuse tagamiseks)

  • 1 küps avokaado

  • 1 laim

  • Idud (valikuline, serveerimiseks)

  • Purustatud pähklid (nt mandlid või kreeka pähklid)

  • Extra virgin oliiviõli

  • Sool ja pipar maitse järgi

  • Värsked ürdid (nt piparmünt või koriander)

  • Giuseppe Giusti valge palsamiäädikas

    VALMISTA LÕHE

    Haki lõhe peeneks terava noaga. Maitsesta see sortsu extra virgin oliiviõliga, poole laimi mahlaga, soola ja pipraga. Sega ettevaatlikult ja lase segul umbes 10 minutit külmkapis maitsestuda.

    VALMISTA AVOKAADO

    Koori ja viiluta avokaado õhukeselt. Et vältida tumenemist, pintselda viilud kergelt laimimahlaga.

    PANE ROOG KOKKU

    Kasuta ümmargust vormi või metallist rõngaslõikurit, et vormida lõhetartar taldrikule.
    Aseta avokaadoviilud ühtlaselt lõhekihi peale.
    Keskele pane laimiviil ja kaunista paari lõhekuubiku ning idudega.

    VIIMISTLE JA SERVEERI

    Puista peale purustatud pähkleid ja lisa mõned piparmündi- või koriandrilehed värskuse andmiseks.
    Lõpetuseks nirista peale Giusti valget palsamiäädikat, mis toob esile kõigi koostisosade maitsed, lisades roale õrna magusa-hapuka tasakaalu.

    Serveeri koheselt!



  • pood@vinonobile.ee  +372 53444903   Müügi- ja tagastustingimused
    • E-pood
    • GIUSEPPE GIUSTI
    • RETSEPTID
      • Lõhe tartar avokaado ja laimiga
      • Viilutatud veisesteik rukolapadjal, Parmigiano laastude ja balsamicoga
      • Peedisalat punaste marjade ja juustupallidega
    • UUDISED
    • Giuseppe Giusti tooted
      • Historical collection
      • Family reserve
      • Condiments
      • Sweet&Sour condiments
      • Gourmet condiments
      • Kinkekomplektid
    • KONTAKT